Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

J22a86r68o61s30l10a48v89a 83B86r50o10k59e38š92o28v40á 2223450537599

Když jdu do nějaké klasické hospody, tak si dám klasickej smažák.

Nevím co je na smažáku podřadného, smažený sýr miluji.

A také už vím, kam na něj zajet. Když se každý rok vracím autem z Montenegra a mám za sebou štreku skoro 1500 km, tradičně se zastavuji v jedné hospůdce v Hustopečích - dělají tam smažák z Goudy - a to je něco :-)

Navíc po těch balkánskejch pećenjara Čudesa od Mesa janjetinách ( skopové také miluji) , kebabech, pljeskavicach .....giricach .... , se na ten náš českej smažák opravdu těším :-)

0/0
12.2.2017 1:29
Foto

H57a79n88a 24V16l55k37o36v51á 9355604382194

Nechápu příspěvky v diskusi - většina hospod v nedávné minulosti a spousta hospod dodnes to nabízí pod názvy od Katova šlehu po Ďábelskou podešev.

Evidentně to má v ČR své příznivce i tradici, kterou ani pan Pohlreich nezmění....(Mimochodem, koupila jsem si jeho kuchařku do sbírky a zdá se mi to velké předražené nic moc....)

Zdenda už je za zenitem, nicméně snobové jedou v jeho stopách.

+3/0
11.2.2017 17:57

P36e93t14r 97U88h75e51r 1106846433855

Proč snobové?

0/0
11.2.2017 18:14
Foto

H79a52n75a 41V29l22k84o21v23á 9905634172794

Protože odsuzovat smažák a to tradiční v českých hospodách (i když to jako třeba Katův šleh má svou historii i logiku) se stalo tak trošku dobrým tónem...

Kdo chce být "in" nejí smažák zato Sushi si dává i ke snídani.

Jsou mi k smíchu. Když mám chuť dám si Sushi (nejlépe se syrovou rybou), ale občas dostanu chuť na smažák. Nebo v hospodě na Nivové koule (taky pěkně mastná záležitost), popřípadě Ďábelskou topinku. Je to trochu nápor na žlučník, ale pivo pomáhá při trávení a jednou za čas to můj žlučník unese.

+2/0
11.2.2017 18:33

P47e23t54r 21U63h42e60r 1896706503125

Tak já si myslím, že je to spíš boj za kvalitnější jídlo. Smažený sýr, k tomu smažené hranolky a tatarka, to asi není úplně to nej, na co by chtěl jít člověk do restaurace.

Já tenhle trend podporuji, do restaurace jdu rád na kvalitní jídlo a vím, že se dá udělat i za rozumné peníze. V některých hospodách se člověk v jídelním lístku ztrácí. Obrovské množství jídel pod divnými názvy a přitom jsou to většinou patlaniny.

Večeři v restauraci beru jako zážitek, chci si pochutnat na jídle, které si sám neudělám.

+1/0
11.2.2017 21:15
Foto

H98a23n41a 33V69l11k59o72v46á 9135444622794

A rozporuji to někde? Jen jsem uvedla, že si občas dám smažák nebo nějakou jinou bombu a život jsem ještě neztratila...Prostě na to mám občas chuť. Já osobně ho jím s vařenými bramborami, ale moje 45 kilová 20 letá dcera ho fakt jídá s hranolkama...

Všechno je o toleranci, i jídlo. A o tom byl můj příspěvek.

+1/0
11.2.2017 21:29
Foto

J16a38n49a 48M24a27j71o86v33á 4605742316403

Ano, taky si chodím dát něco zajímavého a jiného. Což mi připomíná, že bych pod záminkou Valentýnskou mohla svému nejoblíbenějšímu muži večeřinku připomenout :-).

+1/0
11.2.2017 23:39

M46a52r81i94e 18Š11í72p42k15o79v61á 5512222414907

Jasně. Lásku je třeba "protáhnout":-)) žaludkem:-D - nejprve...

0/0
11.2.2017 23:52
Foto

J69a76n13a 60M74a25j56o13v21á 4505562336393

no, každá záminka je dobrý důvod. A my máme "za rožkem" (30 km) úžasnou restauraci.Jen by bylo fajn, kdyby mládě už mělo řidičák, pěkně tam kombinují jídlo s vínem :-)).

+1/0
12.2.2017 0:19

M21a88r80i57e 48Š69í23p29k63o17v35á 5602162634107

Jo, tak tomu rozumím dobře:-))

0/0
12.2.2017 2:43

M58a86r96i12e 84Š80í26p56k56o24v56á 5252882484707

Mám to stejně. Dobré jídlo, které je obtížné doma uvařit...

+1/0
11.2.2017 23:50

M54a60r77i43e 30Š25í97p13k13o51v28á 5702162684767

Tak to je fakt síla! A už tu hrůzu někdo přežil?:-D

+1/0
11.2.2017 17:36
Foto

A98l67e61š 55P54r33a53g53e47r 2573930429

Vždycky když vidím něco podobného, přijde na mě hrozná deka, proč mi to ty lidi dělají?

0/0
11.2.2017 17:22
Foto

J33a43n90a 54M33a79j92o62v73á 4825712426843

Každému co jeho jest, Aleši, ono je to tak v pořádku....fajn je nemuset :-)

0/0
12.2.2017 0:19



Žebříčky



Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS

Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.