- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Když jdu do nějaké klasické hospody, tak si dám klasickej smažák.
Nevím co je na smažáku podřadného, smažený sýr miluji.
A také už vím, kam na něj zajet. Když se každý rok vracím autem z Montenegra a mám za sebou štreku skoro 1500 km, tradičně se zastavuji v jedné hospůdce v Hustopečích - dělají tam smažák z Goudy - a to je něco :-)
Navíc po těch balkánskejch pećenjara Čudesa od Mesa janjetinách ( skopové také miluji) , kebabech, pljeskavicach .....giricach .... , se na ten náš českej smažák opravdu těším :-)
Nechápu příspěvky v diskusi - většina hospod v nedávné minulosti a spousta hospod dodnes to nabízí pod názvy od Katova šlehu po Ďábelskou podešev.
Evidentně to má v ČR své příznivce i tradici, kterou ani pan Pohlreich nezmění....(Mimochodem, koupila jsem si jeho kuchařku do sbírky a zdá se mi to velké předražené nic moc....)
Zdenda už je za zenitem, nicméně snobové jedou v jeho stopách.
Tak to je fakt síla! A už tu hrůzu někdo přežil?:-D
Vždycky když vidím něco podobného, přijde na mě hrozná deka, proč mi to ty lidi dělají?
Každému co jeho jest, Aleši, ono je to tak v pořádku....fajn je nemuset :-)