Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

KLAMÁNÍ CESTUJÍCÍCH za účelem LUMPÁREN, které se tam bezpochyby dějí a které budou díky mé aktivitě ZARAŽENY !!!

O TO SE POSTARÁM !!!!

0 1
možnosti

Pokud je pan syn gramotný, pak si doufám mohl přečíst, že nože , nůžky a podobné věci do batohu na palubu nepatří. Ostatní cestující ani kontrola nejsou zvědaví na to, aby sepisovali protokoly na manikůrové nůžky. Litujil, ale pláčete na špatném hrobě.

2 1
možnosti
Foto

Tohle jsou kritéria k přijetí pracovníka letišťní bezpečnostní kontroly v Praze

* SŠ, minimálně vyučen

* minimálně základní znalost AJ, další jazyk výhodou

* ochota k práci ve směnném provozu, časová flexibilita

* zodpovědnost, psychická odolnost

* dobrý zdravotní stav

* samostatnost, rozhodnost

Takže na tuto pozici vezmou téměř kohokoliv.

Věřím tomu, že se mezi nimi najde spousty chytráků, kteří prostě už tak nějak vědí a otipují, jak na kterého cestujícího uhodit. Prostě lidi spěchají, na překážkách u cestujících je stres, chaoz, mlácení těma neckama o pult, "Všechno ven, všechno ven ..... a do necek, telefon, noťas, foťák , sundat bundu - do necek, sundat čepici - do necek , sundat brejle - do necek, sundejte si boty (občas se to stane. STUJTE ! PROJDÉTE ! .......TOHLE CELÉ CHÁPU JAKO NEZBYTNÉ ÚKONY !!!

ANO, JSOU POTŘEBA. Jenže né každý to vždy nese dobře,zvláště citlivější osoby. "MÁTE V KAPSE ZAVAZADLA PŘEDMÉT - VYNDEJTE HO!" "COŽE???" Ježišmarjá, já jsem blbej, já tu mám nůž, co teď, coo teď ???? "TO TADY MUSÍTE NECHAT !!! DO LETADLA VÁM TO NEPUSTÍME.......!!!" ........a teď se dostáváme k té záležitosti, kdy jsou kontroloří v převaze a pohotoví ZDE, by měli slovy říci. " NECHÁTE NÁM TADY PŘEDMĚT NEBO SI JEJ HODLÁTE POZDÉJI VYZVEDNOUT ?....................Jak to, že nezazněla tato slova, jak to, že nebyla cetujícímu dána možnost volby, NEBYLA !!! - PROTOŽE ....... Tohle jsou obyčejné fyzické osoby, žádná policie, celníci atd, atd, Ve stresu vhozením nože do bedny jim bylo jasné, že Martina dostali. A Informaci nepodali záměrně. Každý blbý exekutor, policista, osoba činná ve státních službách má povinnost na věc určité hodnoty, (Né na pohozené džusy a pet flašky - které se tam také pochopitelně zabavují) , NA VĚC VYŠŠÍ HODNOTY, jako je náš zmiňovaný předmět sepsat protokol o zajištění věci. Ano, státní úředníci a soukromí exekutoři tuto povinnost mají !

POKUD NÉKDO PRACUJE NA TAKOVÉ POZICI - MUSÍ DODRŽOVAT TYTO POSTUPY. JINAK JE TO ZÁMĚRNÉ KLAMÁNÍ CESTUJÍCÍC

0 0
možnosti

To se prostě dělá. Znám to tak i z německých letišť. Zabaví vám to a vyhodí to. Není v jejich silách skladovat a revidovat každý nepovolený předmět. Víte jak dlouho byste musela čekat na odbavení, kdyby s každým sepisovali protokol? Němci by ani nehnuli brvou, ani by se nenamáhali s vysvětlením. Když byste dělala problémy tam, tak zůstanete na zemi a nikam neletíte.

Možná byste místo čeření vody měla přiznat, že chybu jste udělala vy, ne oni.

5 0
možnosti
Foto

Chybu udělal syn vážená, ne já. Já to pouze vymáhám. A udělám vše proto abych byla v tomto úspěšná.

0 0
možnosti
Foto

Vúbec by mě nenapadlo, pokud bych nezveřejnila můj videoblog, kolik "chytráků" z řad diskutujících se pohybuje po IDnes ☺ A nejvíce chytristických rečí mají právě ti, kteří tak maximálně jednou ra rok, dva letí někam - do Aftiky ☺ s cestovkou charterem a při pŕistání navíc tleskají.  To cestující na běžných linkách, jaké využívám já tedy nedělají. ☺

0 0
možnosti

Zajímavé. Pročetl jsem celou diskusi a nikdo se o svém cestování letadlem, natož tleskání po přistání, nezmínil. Takže jste si jen tak něco vybájila. Po tomhle vašem příspěvku musím souhlasit s panem Tomkem.

0 0
možnosti

P56e13t81r 49T40o42m13e12k

13. 12. 2017 11:12

A ještě něco. Vy jste exhibicionistické individuum.

1 1
možnosti
Foto

Tak to je trefa do černého - skvělý postřeh 

0 0
možnosti

P24e25t58r 44T69o47m79e74k

13. 12. 2017 11:12

A ještě něco. Vy nejste normální ženská.

1 0
možnosti

P33e91t83r 69T80o90m12e50k

13. 12. 2017 11:06

Tak především madam. Sebral bych vám řidičák a doufám, že se tak stane. Vaše činnost za volantem je naprosto nezodpovědná a zákony o silničním provozu porušující.

0 2
možnosti

J88a44n 84H52u30r49k41a

13. 12. 2017 10:57

zákon o majetku nehovoří v jaké hodnotě je...povinností bylo majetek zachovat sepsat protokol domluvit úkony následujicí jestliže nebyl dodržen některý z úkonů pověřený pracovník má problém a letiště jako zaměstnavatel za něj zodpovídá...klidně používejte zcizen a takto koncipujte stížnost a poté s odpovědí nebudeli spor narovnán i žalobu pozor nikoliv na neznámého pachatele ale vždy na osobu zodpovědnou či zástupnou ...

3 0
možnosti

Za jízdy by šofér neměl telefonovat. Také řízení jednou rukou není zrovna dobré.

1 0
možnosti

Neměl by nějakou dobu být uchováván záznam z rentgenové kontroly, na kterém je onen nůž před zabavením? ;-);-)

2 0
možnosti
Foto

Zcela arčitě ano. Neznám ale podrobnosti. Bude to můj dotaz na právní oddělení letiště, na které jsem byla odkázna.

0 0
možnosti
  • Počet článků 197
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 651x
Pražská tramvajačka, vášnivá cestovatelka, začínající YouTuberka ... no je toho hodně. Ale zkraťme to, jsem prostě Jarka.

A zde je můj nový YouTube kanál. Mrkněte se. https://www.youtube.com/channel/UC4NMvlS6dOaM-4NTuDTY_fQ

 

 

Seznam rubrik