Děkujeme za pochopení.
P53e16t62r 34L59a21n50g11e94r
Dávám karmu. Jehněčí maso miluji. Ale připravoval jsem jej jen párkrát, podle rad své maminky, nic originálního ale neumím, vím jen že je třeba nakořenit, dobře odblanit, zbavit tuku, dát pozor at se tepelnou úpravou nevysuší, podávat horké, pokud možno na předehřátých talířích.
V26o93k10o20u32n 42V17l67a54d10i49m40i79r
Jehneci je vynikajici. Ovsem je problem ho v teto republice sehnat. A kdyz uz si myslite, ze ho mate, zjistite v troube nebo na pekaci, ze je to skopove.
P68e95t39r 79L35a17n61g89e45r
Máte pravdu. Dlouhá léta mí rodiče chovali ovce, takže jsem se "záměny" nemusel obávat. V současné době kupuji v Globusu - mám dobrou zkušenost a přípravu většinou nechávám na své mamince.
Jinak ani mladé skopové(do jednoho roku), pokud je z ovce nebo skopce(vykleštěný beran) a je předem naloženo v laku, tak je také výborné.
J91a65r15o51s51l36a31v97a 54B52r42o10k18e73š88o88v61á
Já kupuji skopové - v tomto případě jehněčí jak bylo uvedeno na označení na pultu, v řeznictví v Praze , na Palmovce. Nemají ho vždy a kolikrát to zmizí během dne, že ani nezaregistruji. Já se tam dostanu pouze v době tramvajáckých pauz, tak to musím vystihnout. Právě že jsem takhle viděla někde v megamarketech, ale k tomu jsem důvěru moc neměla, neboť v nich moc maso nekupuji. Říkáte tedy Petře v Glóbusu ? Vyzkouším
P86e45t98r 69L87a73n46g65e93r
Kupuji v ostravském Globusu. Také ho mají málokdy, musím trefit.
- Počet článků 197
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 651x
A zde je můj nový YouTube kanál. Mrkněte se. https://www.youtube.com/channel/UC4NMvlS6dOaM-4NTuDTY_fQ