Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobře napsané! Nic třeba dodávat, podepisuji.

1 0
možnosti

Co na to říci ... také mám vždy radost, pokud za mě někdo mluví, snaží se mi organizovat život, no prostě myslí to se mnou bobře, zkrátka pečuje o mé blaho i proti mé vůli. Takže karma a ať se Vám daří.

3 1
možnosti

J30a81n 10R92á10ž

6. 7. 2021 13:03

Za článek KARMA! V

Problém nevytváří normální, a to normální zdůrazňuji, příslušníci LGBT komunity, ale aktivisté a politici, kteří tuto komunitu jen využívají (zneužívají) pro své zviditelnění.

8 0
možnosti
Foto

Co otevřený dopis pro Miloše?Jak osobně se Vás dotýká jeho aktivita,která proti Vám štve většinovou společnost?Opravdu si pripadate odporná....?

1 9
možnosti
Foto

Tomu píšete prostřednictvím Vašich blogů stále Vy, tak proč by se připojovala. Aspoň v něčem musíte být jednička

4 0
možnosti
Foto

Co je v téhle diskusi naprosto výjimečné, je žádné minus:-)

3 1
možnosti

Vynikající blog! R^ Vámi, Vaším přístupem a střízlivým pohledem by se měli inspirovat všichni translidé, gayové, lesbičky a další, kteří musí čelit problémům, které jsou většině lidem vzdálené, a proto mnohdy i nepochopitelné.

Na mne nepůsobí dobrým dojmem aktivisté, kteří jakoby nešlo o nic jiného než udělat ze své odlišné sexuality něco mimořádného a obdivuhodného, co potřebuje vědět celá široká veřejnost. Nejen že je to naprosto kontraproduktivní, ale vyvolává to spíše rozpaky, pochybnosti až nelibost. Ne pro odchylku samotnou, ale pro ten způsob zviditelňování se a nekompromisní, trvalé předkládání různých požadavků.

Nevěřím, že by měl člověk, který musel dlouhá léta bolestně zápasit sám se sebou i se svým okolím, potřebu tohle pak vytrubovat do světa, exhibovat, a tak vlastně svůj problém snižovat. Z mého pohledu to je značně nedůvěryhodné , neupřímné a hlavně nepokorné. Takových, jako jste Vy, si naopak velmi vážím.

Přeji Vám vše dobré ;-)

17 0
možnosti

Dobrý den paní Jarko, budu poněkud off topic. Chci jen napsat, že se mi jevíte jako skromná a normální žena, která si navíc dovede udělat legraci sama ze sebe - viděla jsem s Vámi nějaký dokument. Myslím, že nemoci či poruchy by se neměly tahat do politiky ani aktivistických hnutí. Jiná věc je třeba pořádání sbírky pro těžce nemocné lidi, kteří si sami finančně nemohou dovolit adekvátní léčbu.

Přeji Vám hodně štěstí v dalším životě!

10 0
možnosti

Smekám. Problém nebude v trans a ani většinové společnosti. Osobně neznám nikoho kdo by s tím měl nějaký výrazný problém. Rozhodně ne v ČR. Problém ovšem je ve všech příživnících co se na toto téma nabalují. Nedokáží vymyslet žádné své rozumné a přínosné téma, takže vytáhnou gay, trans a rasistické téma. Hromadu obecných a nic neříkajících keců, dehonestaci každého kdo není na jejich straně, na straně budovatelů lepších zítřků. Na pozici na kterou se sami dosadili a

ze které řvou a kopou kolem sebe. Oni a nikdo jiný vytváří tuhle náladu a moc dobře se jim z řešení jimi způsobených problém žije. Menšinovým komunitám dělají medvědí službu. A pokud takovéto "persony" vystupují na veřejnosti a tváří se jako jediní,správní zástupci menšin, pak se to prostě na vnímání většinové společnosti nakonec projeví. Tisíckrát opakovaná lež se stane "pravdou" (((

11 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS