Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když jdu do nějaké klasické hospody, tak si dám klasickej smažák.

Nevím co je na smažáku podřadného, smažený sýr miluji.

A také už vím, kam na něj zajet. Když se každý rok vracím autem z Montenegra a mám za sebou štreku skoro 1500 km, tradičně se zastavuji v jedné hospůdce v Hustopečích - dělají tam smažák z Goudy - a to je něco :-)

Navíc po těch balkánskejch pećenjara Čudesa od Mesa janjetinách ( skopové také miluji) , kebabech, pljeskavicach .....giricach .... , se na ten náš českej smažák opravdu těším :-)

0 0
možnosti
Foto

H72a84n42a 65V36l17k67o42v57á

11. 2. 2017 17:57

Nechápu příspěvky v diskusi - většina hospod v nedávné minulosti a spousta hospod dodnes to nabízí pod názvy od Katova šlehu po Ďábelskou podešev.

Evidentně to má v ČR své příznivce i tradici, kterou ani pan Pohlreich nezmění....(Mimochodem, koupila jsem si jeho kuchařku do sbírky a zdá se mi to velké předražené nic moc....)

Zdenda už je za zenitem, nicméně snobové jedou v jeho stopách.

3 0
možnosti

P34e75t17r 27U96h18e74r

11. 2. 2017 18:14

Proč snobové?

0 0
možnosti

Tak to je fakt síla! A už tu hrůzu někdo přežil?:-D

1 0
možnosti
Foto

A22l89e14š 36P38r66a19g98e61r

11. 2. 2017 17:22

Vždycky když vidím něco podobného, přijde na mě hrozná deka, proč mi to ty lidi dělají?

0 0
možnosti
Foto

Každému co jeho jest, Aleši, ono je to tak v pořádku....fajn je nemuset :-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS