Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nesouhlasi se zákonem neni trestné. A pokud si v nějaké putyce zapálíte, pak to je pouhý přestupek.

0 0
možnosti
Foto

když jsem letěl s Němci v business class s Deltou do Atlanty, tak si vedle nás pasažér zapálil a Němec na něj namířil plný proud vzduchu z klimatizace. Ten mu za chvíli říká: Nemohl byste to otočit stranou? A Němec mu řekl "Nemohl byste přestat v letadle kouřit?" Bylo to v roce 1994. V USA platil přísný zákaz kouření ve všech uzavřených prostorách, letištní halu nevyjímaje.

0 0
možnosti
JS

Můžete mi prozradit ty státy ve kterých je povoleno v restauracích kouřit?

2 0
možnosti
MB

K tolerantnějším zemím patří například sousední Rakousko,Německo není v problematice sjednocené - Obecně platí, že v malých podnicích je kouření povoleno. V Polsku kuřáci přesto nemusí v zimě chodit na mráz, mohou si zapálit v místnostech, které jsou oddělené od zbytku podniku.Na Slovensku musí být ze zákona nekuřácká část větší než polovina plochy podniku. Od kuřáckých prostor musí být stavebně oddělená. Žádný zákaz se nevztahuje na podniky, kde se nabízejí pouze nápoje.Irové staví přístřešky. ve Francii nabízí prostor v prosklených kuřárnách. Jsou případy evropských zemí, které zákaz po nějaké době revidovaly - Nizozemská vláda, Chorvatsko. Nejpodstatnější ! Ve všech zemích, kde to bylo zavedeno, nedošlo ke snížení spotřeby tabákových výrobků ... !

Zdroj: https://zpravy.idnes.cz/referendum-idnes-cz-o-zakazu-koureni-zkusenosti-evropskych-statu-10w-/domaci.aspx?c=A151216_150326_domaci_fer

6 0
možnosti
  • Počet článků 197
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 651x
Pražská tramvajačka, vášnivá cestovatelka, začínající YouTuberka ... no je toho hodně. Ale zkraťme to, jsem prostě Jarka.

A zde je můj nový YouTube kanál. Mrkněte se. https://www.youtube.com/channel/UC4NMvlS6dOaM-4NTuDTY_fQ

 

 

Seznam rubrik