Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobře napsáno. R^R^ Uvítal bych ovšem, kdybyste současně okomentovala i nechutný Zemanův výrok na adresu transsexuálů, který se po přečtení vašeho článku jeví o to více odporněji.

4 1
možnosti
PH

Nemluvte za nás, budeme mluvit sami - tak tohle tesat. Tohle vyjadřuje úplně všechno. I to, že paní političce nešlo o druhé lidi, o jejich hlasy linoucí se z hrdla, nýbrž o jejich hlasy přicházející z voleb. Zkusila to, ale neuváženost jejího počínání ji hned zahnala do kouta.

Paní kolegyně, skvělé.R^

16 0
možnosti
BG

Výborně vyjádřeno. :-)R^R^

Ale když od toho odhlédnu, už jste někdy o sobě slyšela nebo četla, že vlastně nejste žena?

3 0
možnosti
EH

Teď je přece moderní nebinárnost. ;-) Pokud paní vypadá jako žena a prezentuje se jako žena, nebudu řešit, co byla předtím. Pokud to řešit musím, už to není něčí osobní problém, ale aktivismus.

0 0
možnosti
PB

..... nevídané, originální,- a snad právě proto tak přirozené a NORMÁLNÍ!,- bez politickýho balastu, bez aktivistickejch žvástů a školení, ostouzení, moralizování,-...... doboha, jak je to jednoduchý!R^

30 0
možnosti
Foto

Dobrý den, s velkým zájmem jsem si přečetla Váš článek a moc Vám za něj děkuji. Potvrdila jste mi, co si už dávno myslím, a to, že všechny ty aktivistické skupiny apod. v podstatě dělají medvědí službu všem, kteří jsou ve Vaší situaci.

Myslím, že většina z nich to vidí zrovna jako Vy. Přeji klidný a spokojený život Vám všem, bez hloupé angažovanosti a politizování.

27 0
možnosti
Foto

Díky za článek, máte určitě ke spokojenosti vyřešený svůj problém a nemáte zapotřebí chodit do nějakých průvodů. Nechápu lidi co to potřebuji nafukovat, je to intimní problém a ten by si měl každý řešit sám. A vcítit se do této situace asi nikdo jiný nedokáže.

17 0
možnosti
Foto

Jarko, prostě skvělé!!!

6 0
možnosti
  • Počet článků 197
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 651x
Pražská tramvajačka, vášnivá cestovatelka, začínající YouTuberka ... no je toho hodně. Ale zkraťme to, jsem prostě Jarka.

A zde je můj nový YouTube kanál. Mrkněte se. https://www.youtube.com/channel/UC4NMvlS6dOaM-4NTuDTY_fQ

 

 

Seznam rubrik